Thorbjørn Thorslunds Orkester


Thorbjørn Thorslunds Orkester

Danmarks nye Folkeband

Velkommen til Thorbjørn Thorslunds Orkester, der nu rykker ud med sin helt egen krøllede form for poprock. Anført af trubaduren Thorbjørn Thorslund, der leverer tekster af højeste kaliber om vore daglige liv og eksistenser - og som ikke er bange for at trække bossa, reggea, funk og jazzelementer ind i sit solide popfundament.

Musikken og de iørefaldende melodier er tilsat bløde harmonier og danske tekster skåret ud af hjertet, af livet, af de mennesker, der formet os og givet os retning.

Her kan du lukke dine øjne, nyde de smukke ballader, finurlige akkorder og finde dig selv i stemningen og de små historier. Og det helt uden billige effekter, facadegitter eller sovs og kartofler.

Kærlighed, liv, død og alt det midt imellem - omsat til musiklask smerte, glæde og længsel - med afstikkere både til det bizart skæve og de regulære hit.

Her får du det brede sortiment og alligevel den røde tråd af ægthed, sanselighed og ikke mindst; Thorbjørn Thorslunds egen karakteristiske guitar, der fungerer som en sikker GPS på rejsen.

Det her er noget nyt, selvom man hele tiden genkender hjørner af Thorslunds 80´er inspirerede bagkatalog, fra Lars HUG til Michael Falck, fra Søren Kragh Jacobsen til C.V. Jørgensen, fra Police til Gary Moore og Toto.

Her er hele herligheden kalibreret til vor tidszone af danmarks nye trubadur og hans rutinerede folkeband.

Velkommen til Thorbjørn Thorslunds OrkesterMichael Olsen: TrommerSteen Jørgensen: Keyboard